1399/7/27 حقایقی جالب و تاریخی درباره پیتزا به راستی این غذای پرطرفدار از کجا آمده و چه راهی را طی کرده تا به کشورها و شهرهای مختلف دنیا برسد؟ اگر شما هم یکی از افراد شکمو و پیتزا دوست هستید بد نیست تاریخچه این غذا را بدانید. پیتزا یا همان «کش لقمه»...
1399/7/21 بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس یکی از خصوصیات کیفی پنیر پیتزا خصوصیتی موسوم به پس دادن روغن می باشد. این خصوصیت پس از طبخ پنیر به عنوان مثال در تهیه پیتزا قابل بررسی می باشد و عبارتست از جدا شدن چربی مایع از پیکره پنیر ذوب شده به صورت...